Skip to main content

Vacature

De juridische afdeling van SWK zoekt versterking

Wil jij als jurist werken bij een autoriteit in de markt met een maatschappelijk doel? En daarbij bijdragen aan het compleet ontzorgen van kopers tegen risico’s die verbonden zijn bij de aanschaf van een nieuwe woning?

Wij zoeken een jurist die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?: Als jurist verricht je enerzijds juridische werkzaamheden en ben je anderzijds aanspreekpunt voor deelnemers, kopers, makelaars en notarissen. Daarnaast ben je dé sparringpartner voor stakeholders in deze veelzijdige functie. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

  •  Het uitvoeren van een juridische toets op bouwplannen en arbitrale vonnissen.
  •  Het beoordelen van conceptaktes, termijnregelingen, splitsingsaktes en aktes van eerste verkopen.
  •  Het opstellen van overeenkomsten voor juridische constructies.
  •  Het oppakken van andere taken binnen SWK.

Profiel: Je woont in de Randstad en hebt bij voorkeur een HBO/WO-studie (civiel) recht afgerond. Je hebt algemeen juridische kennis en bent flexibel inzetbaar. Ervaring op het gebied van bouwrecht, eventueel aangevuld met specifieke kennis van garantie- en waarborgregelingen is een pré.

Verder ben je klantgericht, deel je graag kennis en ervaring met collega’s en stelt je naar deelnemers, kopers en collega’s flexibel op. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en hebt een groot leervermogen. Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en nauwkeurig. De Nederlandse taal ken jij als geen ander in zowel taal als geschrift en werken met MS Office en MS Dynamics is voor jou dagelijkse kost.

Via Michael Page Consultant: Iritsia van ’t Wout | | link

Iritsia van 't Wout

Michael Page Consultant
Contact